KOMUNIA 2018

Przykładowe menu
ZESTAW NA 16 OSÓB

foodcateringpoznan.pl/komunia-2018/index

 
Obiad:
Domowy Rosół z makaronem 16 porcji*
 

Kotlet de volaille 8 porcji
Zraz wołowy z boczkiem i ogóreczkiem 8 porcji
Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym 8 porcji
Roladka wieprzowa z cebulką 8 porcji
 
Buraczki 1kg
Surówka kapusta czerwona 1kg
Surówka wikwintna 1kg


Ziemniaki gotowane 2kg
Ryż z warzywami 2kg
 

Zakąski:
Plater mięs
(schab ze śliwką/roladka z warzywami/roladki z szynki) 18 porcji

Łosoś w galarecie 8 porcji
Sandacz w galarecie 8 porcji
Patera zakąsek 24 porcje
Sałatka jarzynowa 8 porcji
Sałata z grillowanym kurczakiem 8 porcji
 
Kolacja:
Barszcz z pasztecikiem 16 porcji
Szaszłyki drobiowe 8 porcji
Szaszłyki wieprzowe 8 porcji
 
CENA ZESTAWU: 1400 ZŁ
 
 *1 porcja zupy 300ml