KOMUNIA 2019

Zaprezentowane na stronie menu jest przykładowe.

Szczegółowe menu jest ustalane indywidualnie z każdym klientem w zależności od jego potrzeb oraz preferencji

ZESTAW NA 16 OSÓB

Obiad:
Domowy Rosół z makaronem 16 porcji*
Kotlet de volaille 8 porcji
Zraz wołowy z boczkiem i ogóreczkiem 8 porcji
Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym 8 porcji
Roladka wieprzowa z cebulką 8 porcji 
Buraczki 1kg
Surówka kapusta czerwona 1kg
Surówka wikwintna 1kg
Ziemniaki gotowane 2kg
Ryż z warzywami 2kg
Zakąski:
Plater mięs
(schab ze śliwką/roladka z warzywami/roladki z szynki) 18 porcji
Łosoś w galarecie 8 porcji
Sandacz w galarecie 8 porcji
Patera zakąsek 24 porcje                                                                                                                                                                              
Sałatka jarzynowa 8 porcji

Sałata z grillowanym kurczakiem 8 porcji
Kolacja:
Barszcz z pasztecikiem 16 porcji
Szaszłyki drobiowe 8 porcji                   
Szaszłyki wieprzowe 8 porcji

CENA ZESTAWU: 1400 ZŁ
 
 *1 porcja zupy 300ml